Selasa, 1 September 2009

100% Fully Recommended


Code : OT011
Krim Gatal
* dr bahan semulajadi - daun gelenggang & gamat
** selamat dan suci - 100% Halal
Price : RM7
testimoni : my youngest son tu...kulit dia tak berapa nak elok. selalu naik ruam, gatal2..merah sana...merah sini especially bila musim panas. kesian tengok dia tergaru-garu, rasa tak selesa. nak di jadikan citer, masa bwk mak g berubat (kat Utara), adalah hamba ALLAH tu recommend krim gatal ni. MasyaALLAH, dgn keizinan ALLAH swt kulit anak saya elok, tak ade dah luka2 bekas garu coz gatal dia dulu tu. skang ni alhamdulillah kulit anak saya semakin baik :)
**** Perhatian : Memandangkan krim ini melibatkan kos yang tinggi (saya terpaksa berdepan dengan kos minyak, tol & jambatan p.pinang), maka adalah adil bagi pihak saya serta pembeli semua di mana saya hanya akan membeli setelah mendapat maksimum order (20 unit). Beside ini adalah salah satu cara bagi membantu kepada mummies/daddies outside there yang facing same problem mcm my son tu. Bukan tujuan bisnes k...Ops b4 terlupa, krim tu bkn sahaja utk gatal2 tapi boleh juga utk :
- kaki tangan makan air
- kurap & kayap
- makan cekam/cegu
- panau
- ruam panas/lampin & kudis
-tumit pecah
- jerawat & bisul
- kulit kepala berkuping
- penyakit kulit yang serius (jangkitan kulat)
- kudis kencing manis (mampu dikawal)
Anyway thanx for my valued customer yang dh order...thanx a lot!
Pn CT - 3 unit
En H - 2 unit
Pn ZnZ - 1 unit
Papa Azwan - 1 unit
Opah Lela (my mum da...) - 1 unit (free oo.. :)
Pn Sue - 1 unit
Mama Humairah - 2 unit
Mr H - 1 unit
Mama Anum - 3 unit
Ms Yap - 5 unit (thanxxxx)
*** SOLD OUT ***