Rabu, 7 Oktober 2009


Code : GL040
Brand : Padini
Anakku
Size : 3yrs
Condition : 8/10
Price : RM15 (incl. postage)

Code : BY036
Brand : Osh Kosh
Size : 3-4yrs
Condition : 8/10
Price : RM25

Isnin, 5 Oktober 2009

Code : BY035
Brand : Cartoon Networks
Condition : 7-8/10
Age : 4-5 yrs
Price : RM10


Code : WT002

Brand : Tissot
Condition : 9/10
Price : RM650 (nego)
Sold @ RM600
thanx to ..... 01X-2312XXX
Code : TU022
Price : RM28
** Clearance : RM25 **
Code : TU021
Price : RM25
** Clearance : RM20 **
Code : TU020
Price : RM20
** Clearance : RM17 **
Code : TU019
Price : RM25
** Clearance : RM20 **


Code : MM020
Brand : Scarlet
Price : RM49.90 (incl. postage)
Size : L
** Beli kt Jusco n tak try dulu. b4 saya pakai size M tapi cik abang selalu dok bising kata sendat lah, kecik lah so saya pun cari lah size L pulak. Tapi terlalu besar lah pulak, mcm baju pinjam je.. X nak lah..so sape2 yang memeng pakai size L bleh lah kot.

Khamis, 1 Oktober 2009




Code : HB009
Brand : DKNY
Condition : 8-9/10
Price : RM320 (nego)



Code : GM006
Brand : F.Price
Condition : 8-9/10
All for RM70 (incl. postage)
Sold to Mama Aus


Code : GM004
Condition : 8/10 (just pintu tercabut tapi pintunya ada cuma tak di lekat kan semula. masih boleh di main seperti biasa jika pintu di tape kan semula)
** Not for fussy buyer **
Price : RM30 (incl. postage)

2nd Batch for Cute Wooden Colourful Hanger

Code : OT008
Price : RM12 per piece /
RM10 per piece if buy 2 pieces/more
Di atas permintaan mama2 kt luar sana yg terlepas ari tu, jangan lepaskan peluang keemasan ini coz di supermarket mmg x dpt harge mcm ni. :)
*** SOLD OUT ***
Code : BB027
Brand : Avent (2 bottles of 9oz)
Condition : 7/10
Price : RM10
*** SOLD ***


Code : BB026
Brand : Avent
Consist :
ISIS Breast Pump - condition 8/10
2 milk storage bottles of 4oz - condition 8/10
** with 2 newborn teats - New **
1 bottle of 5oz brand LinCo - condition 7/10
Soothing Nipple Cream
2 pairs of washable breast pads
All for RM170 (incl. postage)
** SOLD to mama Haidi **