Isnin, 28 September 2009

Perfumes - 100% Halal


Tercari-cari perfume yang boleh di bawa solat?
100% Halal?
Murah daripada harga di pasaraya2 utama - dah lah mahal ada alkohol plak :(
100% pati perfume yang asal?
bau yang segar dan berpanjangan?
ini lah jawapannya :)

Code : kandungan - 12cc
CK1 - RM16
Miracle - RM16
Salvatone Ferragamo - RM16
Tommy Men - RM16
Tommy Boy - RM16
Tommy Girl - RM16
Happy for Women - RM16
Happy for Men - RM16
dan lain-lain2...sebutkan sahaja perfume inspirasi dari jenama terkenal yang anda hajati, insyaALLAH akan saya cuba dapatkan.
Sekiranya anda membeli lebih dari 3 botol, postage adalah percuma!!!
InsyaALLAH perfume ini jauh lebih murah daripada perfume yang sedang hangat di perkatakan pada masa kini (paham2 sendiri beb :)

Promotion.......



Ini adalah sebahagian daripada projek ibu2 tunggal di kampung saya. So, ini adalah salah satu cara bagi membantu mereka memasarkan hasil kraftangan yang mereka usahakan. Di harap dengan sokongan anda semua, maka sekurang2nya dapat meringankan sedikit bebanan mereka dan membantu menambah pendapatan mereka.
Utk pengetahuan anda, kain selimut dan comforter yg dihasilkan oleh ibu2 tunggal ini lebih berkualiti, kemas dan di jamin selesa jika dibandingkan dengan yg terdapat di pasaran di mana harga mereka jauh lebih murah dalam RM1-RM2 tetapi kualiti kain tidak setanding dengan ibu2 tunggal ini.

** Walaupun ada di antara selimut mahupun comforter telah dijual, anda masih boleh menempah dengan memberi kod. Tetapi saya hanya akan mengambil selimut/comforter sekiranya saya balik kampung sahaja dan ini mungkin makan masa 2bulan. so, sila lah buat tempahan/sms utk memastikan stok yang dikehendaki sebelum memasukkan duit ke dalam ac saya.
Code : SL001 (Dora & Spongebox)
Price : RM25 (incl. postage)

Code : SL002 (Dora & Thomas)
Price : RM25 (incl. postage)

** Sold to Mummy Parvin **

Code : SL003 (Cars & Princess)
Price : RM25 (incl. postage)

Code : SL004 (Strawberry & Spongebox)
Price : RM25 (incl. postage)

Code : CT007
Price : RM30
Sold to Kakak 'S'
Code : CT006
Price : RM30

Sold to Mr 'Post Master' of Perak State
Code : CT005
Price : RM30
Sold to Mummy Parvin
Code : CT004 (Pink)
Price : RM30

Sold to Mummy 'M'




Code : CT003 (Purple)
Price : RM30
Sold to Mummy 'M'

Code : CT002
Price : RM30
Sold to Mama Qistina

Code : CT001
Price : RM30
Sold to Mama Qistina

Ahad, 13 September 2009


Code : GM005
Brand : VTech
Brand New in Box (tapi dah bukak coz nak check ok ke tak since item ni baru terima dari kawan yg stay kt UK)
Set :
1. VTech Console
2. Smartridge / Catridge
3. V.Link / thumbdrive - bleh download game dr komputer
4. AV Cable - bleh play kat TV jugak :)
5. Wrist Strap
6. 4 AA battaries
This unique handheld video game device was created especially for your kids. with the VTech Cyber Pocket, ur kids can play exciting,educational games on the go, or plug the VTech directly into a TV for a great at-home play. They can also use the included V.Link to upload their scores to a secure web site and unlock additional fun bonus games online.
It is suitable for ur kids age 5 yrs n above. The VTech Cyber Pocket is selling for RM699 in major toy stores! Grab urself a bargain now.
BondabZZies price : RM450 (incl. postage)
** Accept instalment


Code : HB008 (my friend's item)
Brand : DKNY
Condition : 7-8/10
Price : RM60 (incl. postage)
* banyak compartment lbh kurang 10
* ade pocket zip utk isi coins
* ade 1 compartment utk letak IC
* sesuai utk di jadikan beg hp yg nipis eg : E63


Guess Sunglasses



Code : AC001
Brand : Guess
Condition : 9/10
100% UVA/UVB Protection
Color : Purple/Black
Price : RM160 (incl. postage)



Code : WT001
Brand : Guess
Condition : 8/10
Price : RM160

Tupperware



Brand : Tupperware
Outdoor Cooler 8.7L
Condition : 8-9/10
BondabZZies Price : RM60 (incl. postage)
Market Price : RM99.80
** Sold to Pn ZZ 01X-592XXXX **
Code : GL034
Brand : Reebok
Size : S ( 5yrs +)
Condition : 8/10
Price : RM12



Code : GL033
Brand : Gap
Size : 5 yrs ++ (ade adjustable)
Condition : 9/10
Price : RM28 (incl. postage)



Code : GL032
Brand : Osh Kosh
Size : 5 yrs
Condition : 8/10
Price : RM25 (incl. postage)


Code : GL032
Brand : Anakku
Size : 3 yrs
Condition : 6-7/10
Price : RM6
Brand : Elle
Size : 5-6 yrs

Brand : -
Size : 4-5 mths

Code : GL031
Condition : 7/10
Price : RM20 (incl. postage)




Code : BY020
Brand : Gap
Size : 5 yrs
Condition : 9/10
Price : RM25 (incl. postage)

Code : BB025
Brand : -
Size : 0-3 mths
Condition : 9/10
Price : RM15



Code : BY019
Brand : Poney
Size : 2yrs
Condition : 9/10
Price : RM18

Code : GL031
Brand : -
Size : 5-6 yrs
Condition : 8-9/10
Price : RM18
Code : GL030
Brand : -
Size : 4-5 yrs
Condition : 9/10
Price : RM18
Code : GL029
Brand : K-Girl
Size : 4-5
Condition : 8-9/10
Price : RM14

Code : GL028
Brand : Elle
Size : 4-5 yrs
Condition : 7/10
Price : RM8


Code : GL0028
Brand : Disney Baby
Size : 2 yrs
Condition : 9/10
Price : RM18

Jumaat, 11 September 2009


Code : GL026
Brand : Poney
Size : 3 yrs
Condition : 7/10
Price : RM20