Sabtu, 3 Julai 2010

Biskut Worl Cup (dulu Biskut Denmark) - kini kembali lagi


Tempahan sekarang b4 31/7/2010
deposit sebanyak RM10 diperlukan supaya tidak ade yang cancel last minute yea :)
Harga : RM24 utk 50 biji (tidak termasuk pos)
* pos adalah percuma sekiranya membeli 100 biji (tapi utk pos biasa yea - 3 hari bekerja baru sampai)
** mungkin ada yang kata mahal tapi percayalah yang ni anda guarantee puas hati coz besar biskut ni utk size ibu jari org yg bersaiz XXL
** kalau x puas ati n rasa tertipu...next year x yah beli dah (hee...he...sonang cerita)
** COD hanya untuk mereka2 kat Bworth, K.Bts, Penang Island (di Gurney/Queensbay/Airport) , S.Petani (di Tesco/Giant) dengan belian min 200 biji lah yea)

~ not available .... Order will be open again during Hari Raya & Raya Haji :)

Jumaat, 26 Februari 2010

AVENT BOTTLE - 4oz


Brand : Avent
Condition : New
Size : 4oz
Price : RM40 incl. postage charges

Sold


GUESS H/BAG - USED






Brand : Guess
Condition : 8/10
Price : RM250 (original price RM400++)

** price incl. postage **
** nego **

Crocs - Used


Brand : Crocs (Mickey)
Size : 18-24M / 2Y
Condition : 9.9/10
Price : RM70 (incl. postage)
* cum with Crocs dustbag
** Tolong jualkan utk my cousin sister...anak dia just pakai sekali lepas tu tak nak pakai dah :( **

** Sold - tengku damia **

CROCS ALICE SIZE 5 - ORIGINAL


Brand : Crocs
100% Authentic
Size : W5
Color : Purple
Price : RM95
*cum with crocs dustbag*
** Actually beli utk my sister's besday...tapi dia pun dapat present kasut crocs malindi peacock blue dari boyfren dia. So, dari membazir baik let go dgn reasonable price :)) **
** Sold - Tengku Damia **